Thailand flashback sex massage göteborg

thailand flashback sex massage göteborg

Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur jorden nu för tiden. . Jag har varit på kanske 5st i Göteborg hittills och på alla ställen Men det är ju absolut inte sex, bara för att man under den formen av. 5 dagar sedan Det ryktas att en ny massagesalong i Malmö ska öppna inom en snar framtid med icke thaipersonal. Det är inte ovanligt att personalen inte. Jag har nu provat fyra olika ställen som erbjuder thaimassage i Västerås samt otaliga .. Ny salong för mig i Göteborg, tips via FB-polare.

Videos

thailand sex massage spa

Thailand flashback sex massage göteborg -

Plus för sjysst pris och absolut ingen stress utan allt var lugnt och skönt. Har vi en ny salgs boom för sexuella tjänster? Proudly powered by WordPress. Har väl gått på Thaimassage runt ett tal gånger och bara en gång har happy ending förts på tal, och det var i Thailand och första och enda. Massage göteborg centrum thailand flashback ett annat ställe som låg på gångavstånd. how the current form of sex tourism in Thailand have. Har varit runt på thaimassage i Göteborg en del förr om åren men jag har aldrig sett nån katoey/ladyboy. Är det någon här som har råkat ut för.

Thailand flashback sex massage göteborg -

Är det folk som åkt på semester i thailand och testat massagen där så att det finns en marknad här i sverige? Stockholm verkar betydligt bättre måste jag säga efter att ha läst en del på forumet.

1 comments

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *